POLARIS WALLPAPER VAN KATS
H320-0260
Automower website slider
IMOW WALLPAPER
Stiga Park website slider
Zitmaaiers

Verschillende zitmaaiers voor elk gazon

Op zoek naar een zitmaaier? Dan bent u bij Van Kats Machines aan het juiste adres. Van Kats Machines is in de loop der jaren uitgegroeid tot de specialist op het gebied tuin en park machines.  Bij Van Kats Machines verkopen we verschillende soorten en maten zitmaaiers, frontmaaiers, tuintrekkers en zero turn maaiers van verschillende merken. 

Een zitmaaier is bij Van Kats Machines verkrijgbaar in de merken : Husqvarna, Stiga, Viking, McCulloch, Honda, en nog meer machines van verschillende merken. Naast de verkoop van nieuwe zitmaaiers verkopen we bij Van Kats Machines ook gebruikte zitmaaiers van verschillende merken. Wanneer u interesse heeft in een zitmaaier bij Van Kats Machines komen we graag bij u langs voor een demonstratie. Naast het kopen van een zitmaaier kunt u bij Van Kats Machines terecht voor reparatie en onderhoud. Van Kats Machines beschikt over een eigen werkplaats te Cabauw, waar alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd.

Voor een demonstratie, advies ter plaatse of het ophalen van een zitmaaier komt Van Kats Machines graag bij u langs. Bij Van Kats Machines staat service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bekijk onze Zitmaaiers

van Kats Machines logo
van Kats Machines
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright © Van Kats Machines 2020 - Alle rechten voorbehouden