Productinformatie

MerkMakita

Gegevens van de Makita DUB 363 ZV:

Gewicht: 4,8 kg
Blaaskracht: 14,4 N
Inhoud opvangzak: 50 L
Nominale spanning: 36 V
Platform: LXT 18 V


Makita introduceert de eerste bladblazer en -zuiger op accu. De krachtbron bestaat uit twee 18 V LXT accu’s. De gebruikers in de groen-, bouw-, industrie- en schoonmaaksector vertrouwen op de Makita accu techniek. Afhankelijk van de situatie is de werktijd met 2x 5,0 Ah accu's tussen de 12 - 25 minuten voor blazen/zuigen.

De nieuwste LXT machine is de krachtige 36 V (2x18 V) bladblazer/-zuiger. Hij is ideaal voor het onderhoud van stadsparken, woonwijken, bij scholen, ziekenhuizen, campings en elke andere lawaaigevoelige omgeving. Deze bladblazer/-zuiger is licht en compact. Hij heeft een laag trillingsniveau, lage geluidsproductie en geen uitstoot van schadelijke stoffen. Standaard wordt hij geleverd met zuigset (buis, opvangzak). Doordat deze machine op accu werkt, is het een kwestie van de accu’s er in klikken en je kunt aan het werk. Wil je naast het blazen ook het materiaal opzuigen, dan monteer je de buis en opvangzak op de machine. De zuigbuis wordt op de aanzuigkant bevestigd bij de waaier. Deze waaier is voorzien van een metalen shredder mes. Het materiaal wordt verkleind voordat het de opvangzak in gaat. De inhoud van de opvangzak is 50 liter.

- Professioneel accugereedschap voor een maximale bewegingsvrijheid zonder het lawaai, de uitlaatgassen, de startproblemen en de onderhoudskosten van een benzinemotor.
- Ook ideaal voor het opzuigen van bladeren door standaard bijgeleverde bladzuigset.
- Variabele snelheid door middel van schakelaar met cruise control functie.
- Hakselmessen op de waaier verkleinen het opgevangen materiaal.
- Lichte maar krachtige 2x18 V Lithium-ion bladblazer, ideaal voor opruimwerkzaamheden van stadscentra en parken, woonwijken, bij scholen, ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgeving.
- Aangedreven door 2x18 V: het gemak van 18 V, de kracht van 36 V.

Machine exclusief accu en lader.

Makita

MAKITA DUB363ZV BLADBLAZER/ZUIGER

Artikel nr.: DUB363ZV

MerkMakita
€ 400,51
(incl. btw)

Laatst bekeken