Productinformatie

MerkIK

De IK Multi Pro 2 sprayer is ontworpen om het werk van de professional te vergemakkelijken, dankzij de verbeterde veiligheidskenmerken op belangrijke punten van de spuit. Maximale sterkte en geschikt voor agressieve chemicaliën. Ook bestand tegen zuren. Doorschijnende tank voor niveau-indicatie. Bruikbare capaciteit 1,5 liter.

De IK MULTI Pro 2 sprayer staat bekend om zijn maximale prestaties op het gebied van ergonomie, gebruiksgemak en veiligheid. Het biedt een professionele spuitoplossing om optimale resultaten te bereiken in een breed scala van sectoren zoals bouw, reiniging en desinfectie, virus-, ongedierte- en epidemische bestrijding, automotive, industrie en airconditioning (HVAC).

De IK MULTI Pro 2 is ontworpen voor maximale sterkte en veelzijdigheid met de meest agressieve chemicaliën.

De IK MULTI Pro 2-spuitmachine is ontworpen om het werk van de professional gemakkelijker te maken, dankzij verbeterde veiligheidsfuncties op belangrijke punten van de sproeier.

De afdichtingen en materialen van IK Multi Pro 2 zijn bijzonder goed bestand tegen de meeste zuren, oplosmiddelen en ontsmettingsmiddelen. Het heeft een brede vulmond, ergonomisch ontwerp, veiligheidsklep ingesteld op 2,5 bar (drukbedrukbaar), basis voor meer stabiliteit, gekleurde doppen om de inhoud van de tank te identificeren, veiligheidsvergrendeling op het openings- en sluitsysteem en twee sproeikoppen (verstelbare kegel en ventilator).

Deze sproeier is bijzonder goed bestand tegen zuren.

IK

IK MULTI PRO 2 - 1.5 LITER

Artikel nr.: 8.16.71

MerkIK
€ 30,25
(incl. btw)

Laatst bekeken