Productinformatie

MerkFirelux

Firelux Clear: superieure brandstof, het schoonst voor u en uw kachel
Firelux Clear is een betrouwbare, geurloze brandstof voor alle verplaatsbare kachels. De schoonste brandstof voor u en uw kachel!

Optimale verbranding, vrijwel geurloos:
Bij het gebruik van Firelux Clear in uw kachel ervaart u een aangename warmte. Dankzij de speciale samenstelling is deze hoogwaardige brandstof vrijwel geurloos en verbrandt het optimaal.

Schoonste brandstof:
Firelux Clear is opgebouwd uit extreem zuivere componenten. Door het ontbreken van aromatische koolwaterstoffen, geeft deze buitengewoon zuivere kachelbrandstof een aanzienlijk schonere en geurloze verbranding. Daardoor wordt de levensduur van de kachel en de onderdelen verlengd.

Zowel binnen- als buitenshuis:
Firelux Clear is ideaal voor een comfortabel gebruik van verplaatsbare petroleumkachels en -heaters. Vanwege het extreem schone karakter is de brandstof zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

Geschikt voor alle merken kachels:
Alle merken verplaatsbare kachels functioneren optimaal met Firelux Clear. Het voldoet aan de garantievoorwaarden van Zibro en alle Europese kachelleveranciers en tevens aan stringente Europese wetgeving conform NF 128 / Arrêté 25-6-2010.

Firelux Clear 20 liter
Alle voordelen op een rij:
- Geschikt voor alle merken verplaatsbare kachels
- Zorgt voor een aangename warmtebeleving
- Bestaat uit extreem zuivere componenten
- Geeft een aanzienlijk schonere verbranding
- Verbrandt optimaal en is vrijwel geurloos

Firelux

FIRELUX CLEAR KACHEL BRANDSTOF 20L

Artikel nr.: 20200020

MerkFirelux
€ 84,99
(incl. btw)

Laatst bekeken