Productinformatie

MerkSilky

Silky stokzaag Longboy 3600-7 3 delig uitschuifbaar tot 3m60 met inklapbaar blad.

Dankzij het inklapbare zaagblad heeft de Longboy een ingeschoven lengte van slechts 145 cm. en past deze stokzaag gemakkelijk in een auto of hoogwerker.
De meegeleverde beschermhoes klemt het zaagblad vast aan de stok zodat u deze compacte stokzaag veilig en gemakkelijk kunt dragen, vervoeren en opbergen.

Het 360mm lange gebogen blad van de Longboy is voorzien van Silky's unieke Mirai-Me vertanding. Deze laser uitgesneden tanden, met een kerf van 1.4 mm. zaagt snel en eenvoudig. Het zaagblad is verchroomd, flexibel en alleen de vlijmscherpe tanden zijn impuls gehard. Het bovenmes voorkomt dat de zaag uit de zaagsnede raakt. En u kunt, met dit bovenmes, eenvoudig twijgjes van de stam wegsnijden of kleine (dode) takken mee uit de boom trekken. Door de ovale vorm van de aluminium stok staat het zaagblad in de juiste zaagrichting en geeft precieze controle tijdens het snoeien op hoogte. Tevens zorgt de ovale vorm van de steel voor kracht en stijfheid over de gehele lengte en wordt buigen tot een minimum beperkt.. De vergrendelmechanismes (drukknoppen en klemmen) geven samen de meest veilige en stabiele vergrendeling van de gewenste stoklengte. De klemmen van de steel en vastzetknop van het zaagblad met dul worden allebei in het verlengde van elkaar aan de bovenzijde van de telescoopsteel bevestigd. Het onderste stokdeel is omwikkeld met rubber voor een comfortabele en veilige grip. De stootbumper aan het uiteinde beschermt bij stoten of vallen. Het zaagblad maakt u het beste schoon met olijfolie. Hars lost op in olijfolie en dit is dan ook een effectieve en milieuvriendelijke manier om het blad te reinigen en de zaagcapaciteit te behouden.

Tip: wanneer u de zaag niet gebruikt, maak deze dan goed droog voordat u stokdelen in elkaar schuift. Schuif de meegeleverde hoes over het gereinigde zaagblad en bewaar de stokzaag op een droge plaats.

Geproduceerd in Japan sinds 1919 uit hoogwaardig SK-4 Carbonmetaal.

Silky

SILKY STOKZAAG LONGBOY 3600-7 3 DELIG

Artikel nr.: 1540400

MerkSilky
€ 308,50
(incl. btw)

Laatst bekeken