Productinformatie

MerkScangrip

NOVA R oplaadbare LED-schijnwerper met dimmer en tot 2000 lumen

De populaire NOVA R zorgt voor een extreem hoge lumenoutput, een verbeterde batterij en een langere bedrijfstijd. NOVA R is opmerkelijk slank en handig - een universele allround werklamp, ontworpen voor de professionele gebruiker.

Met de nieuwste hoogwaardige COB LED-technologie is de NOVA R geüpgrade van 1500 lumen naar 2000 lumen voor nog meer licht - voor dezelfde prijs. Met een verbeterde capaciteit van de batterij is de gebruikstijd verdubbeld, waardoor u de lamp tot 20 uur kunt gebruiken, afhankelijk van de lichtopbrengst. De lichtdimmerfunctie maakt het mogelijk om het licht in vijf verschillende stappen aan te passen.

De lamp is gemakkelijk te dragen en is ergonomisch ontworpen voor een goede grip op het handvat, dat ook is uitgerust met krachtige geïntegreerde magneten voor flexibele montage. Door de flexibele handgreep kan de NOVA R in verschillende posities worden geplaatst om de gewenste lichthoek te verkrijgen. De handgreep is ontworpen voor directe montage op de TRIPOD of de SCAFFOLDING BRACKET.

Als extra functie heeft de NOVA R een ingebouwde voedingsbank met USB-aansluiting om mobiele apparaten op te laden.

De behuizing is gemaakt van stevig gegoten aluminium en bestand tegen slagen, schokken en trillingen. De duurzame constructie keurt NOVA R goed voor ROUGH SERVICE USE, wat hem perfect maakt voor de veeleisende, ruwe werkomgeving.

Scangrip

DIMBARE BOUWLAMP OPLAADBAAR 1500LM

Artikel nr.: 03.5456

MerkScangrip
€ 130,44
(incl. btw)

Laatst bekeken