SHOWROOM STIHL (13) WEBSITE SLIDER
SHOWROOM STIHL (23) WEBSITE SLIDER
Automower website slider
Stiga Park website slider
Honda TRX 420 website slider
Home tekst

Allround winkelmedewerker

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker die ons team komt versterken.

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker die met plezier onze showroom goed wil laten lopen .

Voor jou is het volgende werk aan/in de winkel :

  • producten verkopen
  • klanten adviseren
  • assortiment bijhouden
  • collega’s assisteren
  • webshop onderhouden

Jouw werkzaamheden zijn belangrijk voor het gehele traject waarbij onze klanten betrokken zijn. Hierbij staat voorop dat onze klanten tevreden zijn én blijven.

Heb je ervaring in de vakhandel van tuin & park machines dan behouden we je graag in deze branche in ons bedrijf te Cabauw, gemeente Lopik.

Of denk je dat tuin & park machines met alles daar omheen jouw toekomst zou kunnen zijn, dan nodig ik je graag uit om op ons bedrijf langs te komen. Ik zal je onze werkwijze, ideeën en plannen toelichten.

Onze deur staat altijd open voor een kennismakingsgesprek. Kom bij ons langs wanneer je wilt, bel (06-53995891) of mail (kees@vankats.nl). Ik wil je graag spreken!    

Al 25 jaar uw tuin & park specialist!

Van Kats Machines

Tuinmachines & Handgereedschap Quads - ATV'S Reinigingsmachines & Toebehoren

In onze showroom hebben wij altijd een grote voorraad nieuwe producten en gebruikte producten Van Kats Machines verhuurt machines voor tuin en park, quads - atv's en cleaners/ reinigingmachines. Ook voor reparatie en onderhoud van machines staat Van Kats voor u klaar!

Van Kats Machines is dealer van: Husqvarna, Stihl, Viking, Stiga, Dibo, Kranzle, Wacker, Makita, Polaris, Honda, Shibaura en meer

 

Van Kats Webshop

Van Kats Machines heeft een webshop gelanceerd: Van Kats Online Service. Hiermee kunt u uit het assortiment van Kramp technische onderdelen bestellen voor de Agri-markt, Tuin & Parkbranche, Grondverzet of Machinebouw.

Met deze service profiteert u van interessante aanbiedingen, zeer uitgebreide technische informatie en snelle levertijden: Bestelt u voor 18:00u? Dan heeft u de volgende dag de bestelling in huis.

 

Wilt u een demo-versie van deze webshop proberen? Klik dan rechtsboven op de onderdelen webshop.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuws!

Bekijk de nieuwste Stihl Catalogus online!

 

van Kats Machines logo
van Kats Machines
Copyright © Van Kats Machines 2019 - Alle rechten voorbehouden